Om företaget - SLDRS (Sound Light and Disco Rental Sthlm)

Välkommen till SLDRS som ligger i Upplands Väsby ca 30 km norr om Stockholm. Vi arbetar i första hand med uthyrning av PA, ljud- och ljusteknik. 

Företaget grundades 1997 då organisationen Discofixarna slogs ihop med Stage Light Design. Företaget fick då namnet Stage Light and Disco Rental Sthlm. Under mitten av 2000 talet började vi rikta in oss mer på uthyrning och satsade i samband med detta på mer och bättre ljudutrustning. I och med detta bytte vi namn till Sound Light and Disco Rental Sthlm som beskriver våran verksamhet bättre, dvs uthyrning av ljud, ljus och scenmaterial till konsert disco och event.

Vår starka sida är att vi är mobila och flexibla, dvs vi vill att Erat event ska bli det bästa. Vi gör planering och genomförande av både mindre och större event. Utifrån våran kunskap och Era visioner, budget tar vi fram ett paket som passar Er.

Våra ljud & ljustekniker kan bokas både för enklare & avancerade uppdrag och tar även hand om transporter och installationer om så önskas.

Med de kontakter och erfarenheter vi så kan vi även hjälpa er med bokning av artister och underhållning såsom DJ, liveband & trubadurer.

Inget jobb är för stort eller för litet för oss på SLDRS så tveka inte att kontakta oss med era frågor eller funderingar!

Vårt mål är att kunna tillgodose våra kunder med högkvalitativ teknik utifrån behov och till konkurrenskraftiga priser.

SLDRS (Sound Light and Disco Rental Sthlm

Våra tidigare åtaganden inom ljud, ljus & scenteknik innefattar bl.a.:

» Produktlanseringar 
» Konsertteknik
» Teater / musikal
» Konferens
» Liveband
» Diskotek
» Jubileum
» Invigning
» Mässa
» Bröllop
» Studentflak
» Eventbolag
» Restaurang
» Diskjockeys
» Musikuppträdande
» Dansuppvisning